Важливе повідомлення! ?>

Важливе повідомлення!

Департаментом інфраструктури міста неодноразово було наголошено ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС» шляхом направлення листів та приписів щодо необхідності привести у відповідність контейнерні майданчики, які перебувають у зоні обслуговування підприємства, до єдиного, погодженого Управлінням архітектури та містобудування СМР, архетипу облаштування контейнерних майданчиків.

Відповідно до погодженого архетипу, контейнерний майданчик повинен мати огородження з трьоїх сторін з металевої сітки та профнастілу, тверде покриття  та навіс з профнастілу. Зазначений архетип неодноразово надсилався на виконання ТОВ «Сервісресурс» (останній припис був надісланий 25.11.2020 №1738/05.01.01-07), але станом на поточну дату, підприємством зазначені вимоги не дотримано.

Крім того, відповідно до п.2.4.13. договорів комунального замовлення на надання послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади від 11.06.2020, укладеного між виконавчим комітетом Сумської міської ради та ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС», Виконавець зобов’язується за власні кошти облаштовувати та утримувати, зокрема виконувати ремонтні роботи контейнерних майданчиків для складування побутових відходів згідно узгодженого з Замовником графіка, який затверджується на кожний календарний рік дії договору.

Наголошуємо, що у разі невиконання зазначеного припису та умов договорів комунального замовлення, Департаментом інфраструктури міста СМР буде доведена зазначена інформація на черговому засіданні Виконавчого комітету СМР.

Comments are closed.